Ballina Blog

Ngjarje e rëndë në Zvicër: Shqiponjat humbin shokun e tyre nga...

Një ngjarje tragjike ka ndodhur dje në Zvicër, ku ka humbur jetën i riu nga Gostivari, Kujtim Alili. Në një aksident trafiku me motor...

Ishte si eksperte në një mision në Kosovë, tani zgjedhet gjykatëse...

Asambleja Federale zvicerane ka vendosur: Catherine Reiter nga Rheintali, do të emërohet në instancën më të lartë gjyqësore në Konfederatë Në zgjedhjet e përgjithshme të...

Emsale Selmani fitoi sërish në zgjedhjet komunale

“Si asambleiste e Ostermundigenit, unë do të përkushtohem të punoj për barazi dhe drejtësi sociale. Të dyjat janë shtyllat kryesore për një shqoëri funksionale....

Sindikata Unia e lehtësuar pas disfatës së qartë të SVP-së

Iniciativa e pezullimit nga ana e SVP-së në Zvicër, u refuzua me 61.8 kundrejt 38.2 për qind të votave. Sindikata Unia është lehtësuar nga disfata...

Refuzohet iniciativa e SVP me 63 per qind

63 per qind i thonë Jo iniciatives pezulluese! Sipas llogaritjeve të para (ekstrapolimi) parashikohet nje rezultat i dukshem kunder iniciatives pezulluese të SVP/UDC!  ....

Diplomatët e huaj në Zvicër refuzojnë t`i paguajnë gjobat në komunikacion

Kantonet zvicerane po i presin më kot mijëra gjoba ta papaguara nga diplomatët. Në vitin 2019, më shumë se 6,000 gjoba të komunikacionit mbetën...

Ky brejtës zbuloi shumë mina të pashpërthyera, nderohet me medalje të...

Magawa festohet si një hero në Kamboxha. Brejtësi afrikan bëri gjithashtu vepraa heroike. Tani atij i është dhënë një medalje e artë Një mi me...

Votimi në Zvicër, SVP-së i kërcënohet një kthim prapa

Të dielën (sot) Zvicra voton përsëri për imigracionin. Iniciativa popullore e SVP-së "Për imigracionin e moderuar (iniciativa e pezullimit)" kërkon që Zvicra të anulojë...

FC PRISHTINA BERN PAS FITORES (VIDEO)

FC PRISHTINA BERN PAS FITORES https://www.facebook.com/423776151078753/posts/3187281694728171/

Mikpritje fantastike shqiptare, dy zviceranet bëhen pjesë e familjes shqiptare

"`Faleminderit`do të thotë `danke`në gjermanisht dhe është tepër rëndë për zviceranet që ta shqiptojnë. Para këtij udhëtimi, zviceranja Theresia Hollenstein nga Brülisau nuk kishte...