LAJME

Vallë, a ka shqiptar që merr në shtëpi refugjat sirian ?!

33 Lexime

Të shikosh katrahurat e refigjatëve dhe të rrish duarkryq, për shumicën e gjermanëve nuk është normale: Andreas, Theresa dhe fëmija i tyre Anton, e kanë pranuar në shtëpinë e tyre një kosovar të ri, në mënyrë që sado pak t`ia reduktojë vuajtjet. Por, si funksionon jeta e përbashkët e tyre? Në vegzën e mëposhtme mund ta ndiqni videon me një fragment nga përditshmëria e tyre.

 

http://www.rbb-online.de/politik/thema/fluechtlinge/berlin/familie-aus-berlin-schmargendorf-nimmt-fluechtling-auf.html