LAJME

Befasi e këndshme për nënën britanike

32 Lexime

Është „faji“ i natyrës që nënat dhe bijat i ka krijuar të pandashme. Po që se krijohet ndonjë pengesë në këtë realcion, atëherë bëhet fjalë për ndonjë gabim të madh.
Tek Tina dhe e bija e saj Donna, pengesë kryesore ishte puna e nënës e cila duhej të punonte aq shumë sa që shumë rallë takohej me të bijën. Në ndërkohë, para 12 muajsh Donna kishte shkuar në SHBA, pa paralajmërim për shkaqet e udhëtimit.
Nëna ishte merakosur shumë, por puna duhej vazhduar. Edhe atë mëngjes, ajo u ngritë dhe filloi punën në një supermarket në Britani, t`i radhitë mallrat nëpër rafte.
Përderisa ajo filloi punën një radio lokale në prapaskenë emetonte programin e saj.
Ajo që Tina nuk e kishte ëndërruar asnjëherë, moderatorët e radios i kishin përgatitur një befasi të këndshme.
Moderatori lajmërohet përmes altoparlantëve duke e ftuar Tinën për ta shërbyer një kliente. Kur ajo vrapoi për të ndihmuar klienten, nuk u besoi syvetë saj.
Por, po u lëmë ta përcillni personalisht videon: