Në Maqedoni filloi demaskimi i krimit të madh

40 Lexime

Pa nisur Prokurori i Ri Special, si pjesë e marrëveshjes së sponsorizuar nga BE, goditja e fortë erdhi nga U.S. Securities and Exchange Commission nga Uashingtoni.

Ka nisur loja e madhe pas gjithë atij zullumi të madh nën petkun patriotik…

Kjo nuk nënvlerësohet dhe nuk ka shpëtim sepse është U.S. Securities and Exchange Commission

Krimi kundërmoi.. si fillim dolën 7,5 milionë euro dhe shumë miliona të tjera që do të dalin…

Peshqit e mëdhenjë do të përfundojnë në rrjetë.

Afera Magjar Telekom shpërtheu si balanc për aferat e tjera që do të pasojnë.

Prapa grilave do të përfundojnë kryeministra e ish-kryeministra, zëvendëskryeministra e ish-ministra, dhe shumë protagonistë të tjerë që kundërmojnë nga krimi.

Po vazhdojnë goditjet e forta të zullumqarëve, por rezistenca e tyre po vazhdon me përpëlitjet e fundit.

Turmat qorre akoma po e mbrojnë të keqen, duke u rishfaqur si ithtarët e diktatorëve dhe kriminelëve të fundit, që sot janë e zeza e historisë. Ata nuk po binden, por i kanë ditët e numëruara…

(Ka shkruar ne porofilin e tij te facebook gazetari Naser Pajaziti, transmeton Lajm)