LAJME

Lajm i dhimbshëm: Ndërroi jetë veterani i UÇK-së

44 Lexime

Me Zemër të pikëlluar njoftojmë miqtë, farefisin, shoqërinë e dashamirët se pas një sëmundje të shkurtër u nda nga jeta veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Rasim Hajrullah Krasniqi (1951-2015), komandant “Plaku”, Zona Operative e Pashtrikut.

E pamja hapet të dielën me 20.09.2015 nga ora 9.30 deri në ora 16.00 dhe do të mbahet në këtë adresë:

Hotel-Restaurant Postorn, Zürcherstrasse 164, 5432 Neuenhof AG.

Për informata mund të lajmëroheni në numrat e telefonit:

079 559 62 22 Arsim Krasniqi

076 422 68 50 Afrim Krasniqi

076 504 75 57 Sahit Kerhanaj

 

Gazeta Lajm