Kujdes nga mashtruesit, kërkohet urgjentisht kroatja Kostiç Viki

49 Lexime

Një qytetar zviceran ka bërë këtë shpallje publike në një shitore zvicerane: „E HUMBUR ! Kërkohet Kostiç Viki nga Kroacia !
Në muajin maj të vitit 2008 ajo kërkoi ndihmën time dhe që atëherë është zhdukur!?!? Ajo është e vejë dhe në atë kohë jetonte me dy fëmijët Manuela (14) dhe Marko (12), si dhe të ëmën (76) në Bern Breitenrain.
Kostiç Viki është përafërsisht e gjëtë 1,57 cm, ka flokë të gjatë kaçurrele më ngjyrë kafeje të mbyllur, sy të zinj, figurë normale dhe pamje natyrale e mirëmbajtur.
Është e besimit katolik, shumë fetare, ka një kryq të trashë në qafë dhe një unazë të ngjashme në gishtin e majtë të dorës, një çantë të madhe me ngjyrë blu të errët, me një Bibël të kaltër në gjuhën gjermane.
Kostiç Viki është infermiere e diplomuar, shumë inteligjente, flet në mënyrë të përsosur gjuhën gjermane si dhe dialektin e Bernës“.

 

Si duket, kroatja mund të përdorë të njëjtën metodë edhe me persona të tjerë.