Ja se me çfarë merret babai i Abu Hamzait!

55 Lexime

Pierre Vogel është predikuesi islamist më i njohur i urrejtes në Gjermani dhe gjendet nën objektivin e shërbimit sekret gjerman. Tashmë do të hetohet edhe ndaj babait të tij.

 

 
Babai i predikuesit më të famshëm islamist të urrejtjes, Pierre Vogel dyshohet se është anëtar i grupit famëkeq të Hells-Angels „MG City“ në Mönchengladbach. Këtë e bën të ditur e përditshmja gjermane „Bild“, njofton „Shtegu.com“.

 

2014-06-07_pierre_vogel_001

Abu Hamzai gjatë një tubimi në Zvicër

 
Për këtë, Prokuroria e Koblenzit është duke hetuar kudnër 63-vjeçarit, me akuzën „Krijim i një organizate kriminele“. Deri më tani, ndaj klubit të rokerëve janë duke u zhyiluar disa procese penale gjyqësore.

 

 

Rokeri 63-vjeçar është babai i salafistit Pierre Vogel, i cili për shkak të paraqitjeve të tij si predikues i urrejtjes, është duke u vëzhguar ngë shërbimi sekret gjerman.

 

15:28:38      2015-12-14