E pabesueshme: Plasë gazi në metron e Berlinit (VIDEO)

52 Lexime

Metrot në Gjermani nuk janë të njohura si vende për relaks apo për humor të mirë. Shumica e pasagjerëve bëjnë grimasa të ndryshme të monotonisë dhe mezi persin që të zbresin.
Por, një grua në Berlin, u përkujdes që ambienti në metro të ndryshojë totalisht. Por, si ndodhi kjo gjë? Në mes të metros së stërmbushur, ajo filloi thjeshtë të qeshë dhe nuk mundi ta ndalë gazin. Edhe pse askush nuk e dinte shkakun e gazit të saj, shumica e pasagjerëve iu bashkëngjitën, disa me zë të lartë e të tjerët me një buzëqeshje më të qetë.
Njohuritë shkencore kanë dëshmuar se e qeshura është infektive. Për këtë përkujdesen lëvizjet e caktuara të muskujve në fytyrë, të cilat na detyrojnë të qeshemi apo t`i bashkëngjitemi ndokujt në të qeshur.
Në vegzën e mëposhtme mund të shihni reagimin e pasagjerëve