159 Lexime

Femra Shqiptare ne histori te Amerikes qe esht ne Kongresin


15.12.2019 E vetmja femer Shqiptare ne histori te Amerikes qe esht ne Kongresin Amerikan ne shtepi te Bardhe ne Washington, ajo eshte kandidate ne shtetin e Michigan ku jetojne mbi 250...

122 Lexime

Fitoi Paga e kosovës për TRE sekonda, paraqitet si një ba


15.12.2019 Hasanal Bolkijah është Sulltani i Brunei dhe monarku i dytë më i pasur në planet. „I rëndë“ 28 miliardë dollarë, pronar i disa prej hoteleve më të shtrenjtë në botë.

71 Lexime

Pas misionit zjarrfikësit italianë surprizohen nga pronari


04.12.2019 Një forcave zjarrfikëse italiane  ka ndarë në rrjetet sociale momente nga darka në Shqipëri që iu bë dhuratë nga pronari shqiptar i restorantit ku ata vendosën të darkonin. Në këmbin...

74 Lexime

Ka dhuruar 3 Milion euro me familjen e tij dhe nuk e beri pu


01.12.2019 Safet Kastriot Jakupi facebook Na duhen njerez si ky, ka dhuruar 3 Milion euro me familjen e tij dhe nuk e beri publike. Respekt Blerim Destani. Zoti i mëshiroftë bëmirësat!

31 Lexime

Dikur si refugjat, tani si vullnetar


29.11.2019 Polici i Kosovës si refugjat në Kukës në vitit 1999, tani si polic i njësive speciale në Thumanë në ndihmë të vëllezërve dhe motrave tona! 🇦🇱🇽🇰

26 Lexime

Për 24 orë shqiptarët e Amerikës mbledhin 1milion dollar


27/11/2019 Për më pak se 24 orë, shqiptarët e Amerikës kanë mbledhur 1milion dollarë për ta ndihmuar Shqipërinë, e cila u goditë nga tërmeti. Solodaritet kanë treguar të gjithë shqiptarët anekëndë...

91 Lexime

Rahoveci në këmbë, për vllezërit tanë në Shqipëri


27.11.2019 Rahoveci në këmbë, për vllezërit tanë në Shqipëri

45 Lexime

Një qytetar nga Istogu ka dërguar 100 € ndihmë në Shqi


27.11.2019 Xhevdet T. Pozhari Një qytetar nga Istogu paska dërguar 100 € ndihmë në Shqipëri, e banka ia ka ndalur 29 euro provizion! Gjakpirësa.

49 Lexime

Presidenti austriak niset i vetëm në Itali, pa roje, limuz


26.11.2019 Presidenti austriak, Alexander Van Der Bellen, është parë në aeroport krejtësisht i vetëm, derisa po udhëtonte drejtë Italisë për tu takuar me presidentin italian, Sergio Mattarella. Fotografinë e ka postuar,...