Video e tmerrshme (+ 18): Aksident i rëndë në Lojërat evropiane në Baku

53 Lexime

Komiteti olimpik i Austrisë ka bërë të ditur se në këtë fatkeqësi më së shumti ka pësuar 15-vjeçarja Vanessa Shahinoviç, e cila është e lënduar rëndë dhe ka disa fraktura
Sportistet e reja kanë qenë duke shëtitur nëpër fshatin olimpik në Lojërat evropiane në Baku, kur papritmas një autobus i ka goditur në mënyrë të çuditshme.

Menjëherë pas aksidentit, dy notuese janë transportuar me avion për në Vjenë, ku iu është dhënë ndihma mjekësore. Komiteti olimpik i Austrisë ka bërë të ditur se më shumti ka pësuar 15-vjeçarja Vanessa Shahinoviç, e cila është lënduar më rëndë, ka disa fraktura dhe gjendet në komë. Por, sipas mjekëve, edhe pse me lëndime të rënda, jeta e saj nuk është në rrezik.
Më poshtë mund ta shihni videon e tmerrshme të aksidentit: