ZVICËR – TUBIME ME BASHKATDHETARË

47 Lexime

20:18:59                2017-02-17

 

 

 

 

Gjatë fundjavës, Qendra e Lëvizjes Vetvendosje në Zvicër organizon tubim me bashkatdhetarët tanë në tre qendra të Zvicrës, Lozanë, Bulle dhe Bernë, informojna nga Qendra në profilin e saj në Facebook.