Zhduket vajza 12 vjeçare nga lagja Gazi Babë e Shkupit

80 Lexime
Një vajzë 12 vjeçe nga lagja Gazi Babë e Shkupit, që dje është zhdukur dhe familja nuk ka informacione se ku ndodhet. Hera e fundit që e kanë parë është momenti kur është nisur për në shkollë, dje në orën 07:30 (Shkolla Fillore Liria).
Prindi i Anisa Ajro (siç quhet 12 vjeçarja) thotë se janë mjaft të shqetësuar dhe kerkojnë ndihmë nga qytetarët, kushdo që e ka parë ose ka ndonjë informacion.
𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁 𝘁𝗲𝗹𝗲𝗳𝗼𝗻𝗶 𝗶 𝗽𝗿𝗶𝗻𝗱𝗶𝘁:
𝗘𝗻𝗴𝗶𝗻 𝗔𝗷𝗿𝗼 𝟬𝟳𝟮 𝟮𝟯𝟮 𝟵𝟴𝟯