Tifozët rusë: Gjithçka është Rusi, vetëm Kosova është Serbi (VIDEO)

47 Lexime

Gjatë meçit të boksit në mes të Roj Xhons junior dhe Enco Makarineli, tifozët rusë kanë shpalosur transparente në mbështetje të Serbisë.

 

 

Në këto transparente është shkruar: Krimeja – Rusi, Ukraina – Rusia, Alaska – Rusi, Gjithçka është Ru8si. Vetëm kosova, Kosova është Serbi, njofton „Shtegu.com“.

 

 

Përndryshe, meçi ka përfunduar në raundin e katërt, pasi Makarineli e ka nokautuar Xhonsin.

 

 

 

19:50:10       2015-12-13