Të gjithë e duan Shqipërinë në grup

41 Lexime

Kombëtarja austriake në futboll, mezi po e pret të shtunën, kur në Paris do të hidhet shorti për kundërshtarët në Kampionatin Europian. Shqipëria…, të gjithë njëzëri janë të mendimit se me Kombëtaren shqiptare ata do të jenë shumë të kënaqur nga shorti, pasi deri më tani kanë luajtur gjashtë ndeshje dhe të gjitha i kanë fituar.

1980 – Shqipëria – Austria 0:1
1981 – Austria – Shqipëria5:0
1982 – Austria – Shqipëria5:0
1983 – Shqipëria – Austria 1:2
1986 – Austria – Shqipëria3:0
1987 – Shqipëria – Austria 0:1

 

12:26:11       2015-12-09

 

/Shtegu.com/