Shqiptari me shtëpinë si kasolle dhe me veturë Lamborghini

60 Lexime

files
Kjo foto që po bën xhiron në rrjetet sociale supozohet se është bë në një fshat të Malësisë së Madhe në Mal të Zi, transmeton „lajmpress.com.“ Në këto fshatra jetojnë shqiptarë, shumica e të cilëve janë mërgimtarë. Fotografia tregon realitetin se shqiptarët ndonjëherë më shumë rëndësi i japin veturës së sa kulmit mbi kokë. /Lajm/