LAJME

Shkëlzen Gashi lojtar i muajit në Zvicër

117 Lexime

027499312
49 191 lexues të gazetës „Blick“ në Zvicër, kanë zgjedhur pa konkurrencë Shkëlzen Gashin si futbollist të muajit mars. Vetë shifrat flasin për te, katër gtola i kishte shënuar 26-vjeçari dhe gjithsej tashmë i ka shënuar 21. Padyshim, Gashi e ka merituar këtë epitet, ndërsa ai është tepër i kënaqur: „Ky vlerësim për mua do të thotë shumë. Dua t`i falënderoj të gjithë“. Si shpërblim është paraparë një shumë prej 2 mijë frangash zvicerane, të cilat do t`i dedikohen jniorëve të ekipit FC Basel.