Rast i artë për talentin shqiptar

45 Lexime

Për shqiptarin e ri 18-vjeçar, Dren Feka, ishte premiera tek „të mëdhenjtë“. Për herë të parë ai ushtroi me të mëdhenjtë në qendrën e stërvitjeve në Zvicër. „Ishte një kënaqësi e madhe për mua që të jem i pranisëhm në ushtrime me profesionistët“, ka deklaruar Feka, i cili „përfitoi“ nga lëndimet e Petr Jirácek dhe Artjoms Rudnevs. Në këtë mënyrë, lojtari i Kombëtares juniore gjermane u kyç në listë për truneun „Telekom-Cup“ që po mbahet në Mönchengladbach. Ndoshta do të ketë rastin që të luajë edhe kundër ekipit të Bayernit. Kampioni i shumëfishtë e kishte dashur në radhët e veta, por Dreni ishte përcaktuar për ekipin e HSV Hamburg.