Prokuroria turke kërkon 285 vite burg për Çëndrim R.

28 Lexime

19:26:22                      2016-05-11

 

 

 

 

 

Gjatë ditës së mërkurë, Prokuroria turke ka shpallur propozimin lidhur me procesin gjyqësor që është duke u mbajtur ndaj shqiptarit nga Maqedonia Çëndrim R. në qytezën turke Nigde. Për shqiptarin e rritur në Zvicër, ajo ka kërkuar katër herë dënim të përjetshëm, që do të thotë 285 vite burg, informon gazeta turke „Hürriyet“, njofton „Shtegu.com“.

 

 

 

 
Në mars të vitit 2014, Çëndrim R. së bashku me një person tjetër, e kishte kryer një atentat, me ç`rast janë vrarë tre persona. Dy prej tyre kanë qenë policë, ndërsa njëri civil.

 

 

 
Gjatë procesit gjyqësor, farefisi dhe familjarët e viktimave nuk kanë qenë të pranishëm. Gjatë tërë kohës së seancës gjyqësore, Çëndrim R. ka heshtur, përfundon „Hürriyet“.