Përse askush nuk e ndihmoi macen ?!

83 Lexime

o-KATZEFARBE-570
Një mace qëndronte e shtrirë përtokë „e përgjakur“ dhe askush nuk i ndihmonte. Një shfrytëzues i rrjeteve sociale ka bërë të ditur se ka dashur të bëjë vetëm disa foto në rrethinë, kur papritmas e kishte parë macen e shtrirë.

 

 

 

sda
Duke vrapuar t`i ndihmojë, ai zbuloi të vërtetën e situatës. „Gjaku“ mbi të cilin ishte shtrirë maceja ka qenë vetën ngjyrë e thatë, shkruan „Huffington Post“.