Për shkak të pafatësisë në bashkëshortësi, ia hedh kufomën në tualet

59 Lexime

Pasi bashkëshortësia e tyre ishte gjithçka, por jo edhe e lumtur, një japonez e ka zbrazur hirin e kufomës së bashkëshortes në vdekur në një tualt publik

 

Në një tualet publik të një qendreje tregtare në Tokio të Japonisë, janë zbuluar hiri dhe disa eshtra të një kufome njeriu. Kështu thuhet në një komunikatë të policisë japoneze të lëshuar gjatë ditës së shtunë. Zyrtarët japonezë u gjendën para një udhëkryqi të madh, përderisa nuk u lajmërua një shtetas 68-vjeçar japonez. Ai ka spjeguar se hiri i kufomës është nga bashkëshortja e tij. Ajo kishte vdekur pas një sëmundjeje në moshën 64-vjeçare para një muaji, para se të dërgohej në krematorium për tu djegur. Në bashkëshortësi ai kishte qenë shumë i pafat, mëria ndaj saj ishte rritur aq shumë, sa që ai i kishte premtuar hakmarrje pas vdekjes, transmeton „Dailymail“, duke iu referuar disa gazetave japoneze. Pasi vendosja e hirit të koufomës në vende të caktuara është e rregulluar me ligj, tani japonezi duhet të llogarisë në dënim .