Nuk ka pritje të gjatë nëpër kufijtë serbë

29 Lexime

Në të gjitha drejtimet kryesore të Serbisë, është shtuar dukshëm komunikacioni rrugor, bëjnë të ditur nga Lidhja automobilistike e Serbisë, ndërsa gjatë hyrjes dhe daljes nga shteti gjithashtu pritet pak më shumë se zakonisht. Gjatë hyrjes nga veriu, pritja zgjatë rreth 40 minuta, ndërsa nga hyrja përmes Kroacisë, mund të pritet deri në 90 minuta. Gjatë daljes për në Maqedoni, koha e kalimit të kufirit është rreth 30 minuta, transmetopjnë mediet serbe.