Një super talent i ri nga Shkupi që synon të shkëlqejë në futbollin europian

221 Lexime

Bëhet fjalë për një djalosh të ri 18-vjeçar, Ibrahim Shabani, i cili aktualisht po shkëlqen te të rinjtë e KF Shkupi si mesfushoor qendror, me trupin e tij përshtatshëm për një yll futbolli me gjatësi prej 175 cm dhe 66 kg.

Ibrahimi është në fillimin e karrierës së tij dhe është në mesin e atyre lojtarëve premtues në Maqedoninë e Veriut që njihet me aftësinë e tij luftarake në fushë, me një teknikë të shkëlqyeshme dhe që specialitetet e tij janë gjuajtjet nga goditjet e dënimit.

Gjatë këtij gjysmë sezoni, Ibrahimi ka pasur paraqitje mjaft të mira me ç`rast gjatë dhjetë ndeshjeve ka shënuar tre gola, duke bërë edhe disa asiste, duke u shnëdrruar në lojat vendimtar në shumicën e ndeshjeve.

Sa i përket talentit nga Shkupi, interes për të kanë shfaqur disa klube vendore dhe ekipe nga jashtë.

Ibrahimi synon të shkëlqejë në futbollin europian, ndërsa ne mbetemi me shpresë se do t`ia arrijë këtij qëllimi dhe të na bëjë krenarë me paraqitjet e tij në ndonjë klub të famshëm europian.