Kuzhina të kualitetit të lartë në Zvicër

315 Lexime

Kuzhina të kualitetit të lartë në Zvicër

Kuzhina të kualitetit të lartë me elektro-aparate, marka të njohura zvicerano-gjermane dhe me montim profesional. Mbi 25 vite përvojë profesionale në Zvicër, garancion kualiteti të sigurt për tërë jetën. Vetëm te LAVISA Schreinerei – Menuiserie, Balija në Route de l’Industrie 35, 1792 Courtepin. Tel. 079 479 69 82.