all

Kampioni nga Begraca Leondrit Gashi ua prezanton fëmijëve sportin e boksit në Gjermani

115 Lexime

Në një njoftim për shtyp, qyteti i Niederkasselit ka bërë të ditur se janë zhvilluar stërvitje ekskluzive të boksit në qendrën ditore Schillerstrasse

Për shumë djem në qendrën ditore Schillerstrasse, tema e „mundjes dhe luftimit“ dhe testi i ndërsjellë i forcës, të enjten ishte në rendin e ditës.

Kjo është po aq pjesë e zhvillimit të fëmijës sa edhe njohja e kufijve tuaj dhe të të tjerëve. Ballafaqimi me emocionet e tyre si zemërimi dhe trishtimi ose përballja me agresivitetin, stresin dhe afërsinë dhe distancën, ishin gjithashtu tema në çerdhet e përditshme.
Për mbështetje profesionale, qendra e kujdesit ditor kërkoi ndihmë nga klubi i boksit Niederkassel, i cili ofroi spontanisht një seancë stërvitore falas, informon portali Shtegu. Një falënderim shumë i madh në këtë pikë për klubin e boksit Niederkassel dhe veçanërisht Stefan Krengel.

Së bashku me profesionistin e boksit Leondrit Gashi, i cili vetë është një fëmijë i dikurshëm nga Schillerstrasse, z. Krengel u bëri fëmijëve një prezantim të shkurtër dhe u tregoi fëmijëve se boksi në veçanti është një mënyrë e mirë për t’u marrë me temat e përmendura dhe çfarë roli luajnë rregullat e qarta. në këtë shfaqje.

Pas një programi nxehjeje, fëmijët u lejuan të vendosnin doreza boksi për herë të parë dhe të njiheshin me disa ushtrime boksi, të cilat jo vetëm ishin argëtuese, por ofronin edhe ide të dobishme për kujdesin e përditshëm.

Ekipi i qendrës së kujdesit ditor Schillerstrasse është mirënjohës për këshillat e dobishme të z. Krengel dhe ofertën për të qëndruar në dispozicion si person kontaktues në të ardhmen.