“Hoxha i Drenicës” ultimatum Ali Ahmetit: Liroj djemtë e Kosovës

652 Lexime

Njëri nga pjesëtarët e Ushtrisë Clirimtare i ka dërguar një letër të hapur kryetarit të BDI-së, Ali Ahmetit, i njohur me nofkën Hoxha i Drenicës.

Ja shkrimi i tij i plotë:

Leter e hapur e derguar te Ali ahmeti nga nji pjestar i tri ushtrive clirimtare EJUP Hoxha i njoftur me nofken Hoxha i drenices.
Zotri Ali Ahmeti apelon Hoxha i drenices liroi djemt e kosoves per tradhtin dhe manipulime qe u bere ultimatumi te vlen 24or per ndryshe do keni ti me klysht etu dhe policija dhe ushtrija fashiste e jotja dhe e gruefsit do ket pergjakje te panderpreme apelon Hoxha i drenices. /Bota Sot/