Buçi: Në krye të lëvizjeve nuk mund të qëndrojnë njerëz që nuk kanë guxim

65 Lexime

Gazetari dhe njohësi i çështjeve politike Bekim Buçi ka komentuar pasivitetin e lëvizjeve të reja politike. Ja postimi i tij i plotë në rrjetin social facebook:

Nuk është lehtë të mbash emrin LËVIZJE, sepse kjo është më tepër se një fjali e rëndomtë. Lëvizjet duhet të sjellin ndryshime të mëdha, lëvizjet duhet të kenë qëllim kombëtar. Për më tepër, në krye të lëvizjeve nuk mund të qëndrojnë njerëz që nuk kanë guxim. Nuk mund të luash në dy karta, është e rrezikshme, madje si ruleti rus. Kanë rënë regjime edhe më totalitare, do të bie edhe ky në krye me Gruevskin. Pas nëntë vitesh diktature dhe poshtërim, është koha për çlirim nga këto pranga. Po vjen verdikti i POPULLIT. /Lajm/