Haxhia provon fatin në kazino

191 Lexime

”Besimtari i devotshëm “ në lojërat e fatit, duke provuar nëse fati është në anën e tij, shkruan portali Zyra e Ankesave nga Televizioni Dukagjini.

Kjo fotografi është autentike dhe është bërë në një nga kazinot e Prishtinës. Bëhet fjalë për një haxhi i cili konsiderohet si “dilinxhi” dhe adhurues i lojrave të fatit.