Gruaja gjatë ndërrimit të vajit të veturës: Fillimisht dukej mirë…

44 Lexime

 

 

Rrobe me ngjyrë të kuqe, taka të gjata, flokë brune të gjatë – çdokush do të kishte dashur që ta ndërrojë vajin e veturës nga kjo femër. Por, më keq se ajo që e bën një punë të tillë, nuk ka më se ku të shkojë. Ndiqeni videon dhe binduni:

Video e postuar nga: Ducati Dark Club Italia