Gjermani: Policia në kërkim të pëllumbave nga Maqedonia

116 Lexime

Pronari gjerman i një kopshti në Bingen, ka informuar policinë lokale se gjatë fundjavës, në kopshtin e tij është kryer një plaçkitje. Persona deri më tani ende të panjohur, kanë hyrë në kopshtin e tij duke plaçkitur 50 pëllumba nga Maqedonia, në një vlerë të përgjithshme prej rreth 5 mijë eurosh. Pëllumbat janë të pajisur me unaza, në të cilat është shënuar data e pronësisë dhe numri serik i tyre. Policia ka filluar hetimet dhe lutë të gjithë ata që kanë ndonjë informatë, të paraqiten në stacionin policor në Bingen të Gjermanisë. /Shtegu.com/