Gazetari Ismail Sinani i përgjigjet Artan Dikës me thënien e Churchillit

150 Lexime

Para ca ditësh një fundërrine e sojit të Artan Dikës, më detyroi t’i përgjigjem përmes një thënie të ëinston Churchill, i cili thotë se “asnjëherë nuk do të arrish në destinacionin tënd nëse qëllon me gur çdo qen që leh”. Por si duket ky nuk qenka prej atyre “qenve” për të cilët flet Churhilli dhe u dashka të bëj diçka më shumë! Mirëpo tash e kam të qartë se si u merren mendtë njerëzve dhe pse pastaj në politikë dështojnë. Gjuha që e përdor ky soj i njerëzve është përtej rrugaçërisë e te mos flasim për doktorë.

Mua nuk m’i mban goja fjalët që mund t’i flasë ai, si termat e kanalizimeve e jashtëqitjeve… Megjithatë profesioni më bën të kursyer, ndërsa si njeri më vjen keq për derexhenë në të cilën mund të bie soji i tillë i njerëzve….

Por, mos të harrojmë se njeriu e vjell atë që e ka brenda, ndërsa fjalët e tij tregojnë se çfarë “ushqimesh” han ky person.

Artan Dika ndoshta mund të jetë një pacient i mirë me sëmundje kronike… ama politikan i suksesshëm, mjek i mirë dhe njeri kurrë asnjëherë… Janë do mësime që njeriu i merr në fëmijëri dhe ai për fat të keq i ka mësuar gabimisht…

p.s. I lus kolegët nga të gjitha portalet, që të mos e trajtojnë këtë postim sepse vërtetë opinioni nuk e meriton të merret me gjëra të këtilla. /Lajm/