BOTA

Fotoja e cila ia shpëtoi jetën

50 Lexime

original

Një qen, jo një djallë apo vetëm një iluzion optik? Kjo foto e Josh Martinez dhe bashkëshortes së tij ishte bërë gjatë një feste. Kush do ta kishte menduar se disa vite më vonë, ajo do t`ia shpëtonte jetën atij?! Josh ishte vite të tëra i varur nga droga. Kur paprtimas disa vite më vonë, e shikoi edhe një herë foton, pas krahut të tij të majtë ai e vërejti një figurë misterioze. Për bashkëshorten e tij dukej si një qen, por Josh është i bindur: „Ishte djalli“. Deri më sot ende nuk është përcaktuar nëse në foto bëhet fjalë për ndonjë figurë apo vetëm një iluzion optik, por ajo që është më e rëndësishme se kjo foto ka ndikuar në masë të madhe që Josh ta kuptojë si paralajëmrim se ai duhet të ndalojë me konsumimin e drogës. Foton, e cila ia shpëtoi jetën, ai e mban ende me vete. Në shenjë të një jetë në të cilën ai nuk dëshiron të kthehet asnjëherë.