SPORT

FC Prishtina po bëhet tmerr për kundërshtarët, fiton si mysafire

32 Lexime

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ekipi shqiptar FC Prishtina nga Berna, është duke vazhduar me sukseset e saj në Ligën e dytë regjionale të Kantonit të Bernës, kësaj radhe duke mposhtur ekipin Nidau në fushën e kësaj të fundit, me rezultat 1:4. Më poshtë po ju japim edhe rrjedhën e ndeshjes së fundit dhe tabelën e klasifikimit, ku FC Prishtina mbanë vendin e tretë:

12063294_1034526066579273_136038892362773519_n

 

 

 

pr