Disa sauditë shohin për herë të parë borën

40 Lexime

09:18:15            2016-02-07

 

 

Borë dhe breshër në Arabinë Saudite, vallë a është i mundur një fenomen i tillë? Tash e 85 vite më parë nuk kishte ndodhur një rast i tillë, raporton programi informativ Al Jazeera, njofton „Shtegu.com“. Por, të enjten e kaluar Arabinë Saudite e kishin përfshirë bora dhe breshëri, edhe pse vendi njihet më tepër për vapën e madhe se sa motin e acartë.

 

 

2597219_pic_970x641

 

Sauditët e habitur, shumica e të cilëve për herë të parë në jetën e tyre po shihnin borë, kanë filluar menjëherë me postimin e fotografive dhe video, në relacionin në mes të Mekës dhe Medinës.