Çfarë ishte certifikata mjekësore e Ali Ahmetit, fallso apo reale ?!!!

27 Lexime

23:32:29       2015-12-27

Lidhur me paraqiqtjet qesharake dhe përpjekjet për ta arsyetur mosantarësimin e Maqedonisë ne strukturat euroatlantike, ka reaguar edhe dipomati dhe njohësi i mirë i rrjedhave politike në vend dhe në rajon, zoti Arsim Zekolli.
Ja reagimi i tij në Facebook:
„Së pari, ajo që ndodhi dhe po ndodhë ndërmjet Ukrainës e Rusisë, s’është luftë, por agresion rus në Ukrainë. Toni neutral i lolo’s, nuk duhet të na befasojë, sepse është vazhdimësi e politikës së Qeverisë së tij e cila asnjëherë nuk e dënoi agresionin rus në Ukrainë.
Së dyti, agresioni në Ukrainë, lufta në Siri dhe invazioni i karkalecëve në Pentagon, nuk e penguan Malin e Zi, të anëtarësohet në NATO, edhe krahas faktit se 30 për qind e pakicës serbe, e kundërshtoi dhe përpiqej me çdo kusht ta pengonte anëtarësimin në NATO. Përqindja edhe më e madhe e shqiptarëve në Maqedoni, në përkrahje të anëtarësimit në NATO, është e kotë, derisa në ballë qëndron një kuisling… Kjo, sa për të përkujtuar thënien, për “armatë luanësh nën udhëheqje të një gomari”.
Së treti, mbetet e pashpjeguar pyetja më e rëndësishme që shpjegon çdo gjë: Certifikata e Zvicrës ka qenë sa për të fituar pension apo tamam me tapi? (LAJM)