Të pakënaqur nga Federata, tifozët e varrosin në mes të stadiumit (Video)

49 Lexime

Në Hungari ndodh edhe kjo. Tifozët e skuadrës Pecsi MFC kanë mbetur tejet të revoltuar me Federatën e Futbollit Hungarez pasi nuk iu ka dhënë licencat pesë skuadrave të elitës së futbollit në këtë vend.

Megjithatë më e keqja është se këto skuadra, nuk kanë marrë as licencat e një rangu më poshtë, duke i dërguar në divizionin e tretë.

Kështu, ata e ndërprenë lojën që ishte duke luajtur skuadra e tyre, dhe në mes të lojës, vendosën që ta varrosin Federatën e Futbollit Hungares në mes të fushës. (Panorama Sport)