LAJME

Aktori i madh Çun Lajçi kërkon votën e shqiptarëve për Kështjella Pepshin në Parlamentin zviceran

103 Lexime

Në prag të zgjedhjeve parlamentare që do të mbahen më 18 tetor 2015, familja e njohur kosovare për të drejtat e shqiptarëve dhe veprimtari politike në Zvicër, familja Pepshi, ka postuar një shkrim me të cilin ftohen të gjitha bashkëvendësit që të votojnë për politikanen e re dhe ish Miss Kosovën, zonjën Kështjella Pepshi, e cila është radhitur e para nga të gjithë kandidatët të cilët kanë origjinë të huaj. Kësaj ftese dhe apeli i është bashkëngjutur edhe aktori i famshëm kosovar Çun Lajçi, i cili i lut të gjithë bashkatdhetarët që ta votojnë Kështjella Pepshin.

 

Në vazhdim po e postojmë në tërësi shkrimin e familjes Pepshi, me shpresë se shqiptarët do të fitojnë deputeten e parë në Parlamentin e Zvicrës:

 
Shqiptar me të drejtë vote në Bernë – Zvicër!

 
VOTO edhe Ti !
VOTO – KËSHTJELLA PEPSHI

 
„Ish-MISS Kosova zonja Kështjella Pepshi është radhitur më së larti nga të gjithë kandidatët për deputet nga të gjtha partitë në Zvicër që kanë origjinë të huaj.“
Të dashur bashkatdhetarë që jetoni në Kanton Bern, ju njoftoj se nga nesër formularët për votim shpërndahën nëpër kutitë postare në shtëpitë tuaja.
Andaj, i ruani formularet e CVP-së në mënyrë që t’i plotësoni ata më kujdes.
Në rast se ju nevojitet ndonjë sqarim apo ndihmë për plotësimin e tyre, po ua sjellë këtu numrat e telefonit.

 
Zize Liza Pepshi tel.076 241 99 56
Keshtjella Pepshi tel. 076 760 75 02

 

Ju falënderojmë në mbështetjen e juaj të sinqertë e fisnike!

Votim të mbarë
Paqi bekimin e ZOTIT!

Me respekt: familja Pepshi!