Aksidenti në Kinë që të tmerron !!! (VIDEO)

52 Lexime

Në një udhëkryq të Xingtai të Kinës, para pak ditësh ka ndodhur një aksident i jashtzakonshëm dhe misterioz. Një kamerë e sigurisë ka incizuar një furgon, i cili sikur të ngritet nga toka pa ndonjë faktor tjetër, duke goditur një furgon tjetër, ndërsa ky i fundit përplaset për një veturë prapa tij. Fillimisht duket sikur në këtë rast magjitë kanë bërë të vetën, apo ndoshta duhet besuar se ekzistojnë edhe fuqitë e padukshme. Aksidenti është bërë hit nëpër rrjetet sociale, por shkaku i këtij aksidenti është një kabllo telefonike e shtrirë përtokë, në të cilën ka shkelur furgoni i parë, e në të cilin kablloja është mbështjellë, duke krijuar një tollovi të madhe e kurioze. (Shtegu.com)