Aksion policor në Gazi Babë të Shkupit, arrestohet një person

34 Lexime

Policia maqedonase të martën ka arrestuar personin S.F. (26), në lagjen Gazi Babë të Shkupit, i akuzuar për radikalizëm islamik. Siç shkruan gazeta “Dnevnik”, gjatë arrestimit ai ka tentuar t’i ikë policisë duke kërcyer nga kulmi i shtëpisë në oborrin fqinj, ku e kanë arrestuar forcat policore. Me këtë rast ai ka lënduar dy këmbët dhe është transferuar në spital, transmeton „Lajm“. Ndaj tij policia kishte shpallur fletarrest qendror, që do të thotë se policia ka pasur informacione se është në Maqedoni e jo jashtë vendit.

Në MPB të martën nuk e kanë konfirmuar zyrtarisht këtë informacion.