Horror pushim në Zvicër, humbë jetën fëmija pesëvjeçar

63 Lexime

Në një vend kampimi në Muzzano TI të Zvicrës, mbrëmjen e së martës, pak para orës 20.30, ka humbur jetën një fëmijë pesëvjeçar nga Zvicra gjermanofolëse.
Sipas hetimeve të para policore, nëna e kishte lënë të vetme fëmijën në veturë, përderisa termometri kishte arritur shkallën prej 33 gradë celsius. Supozohet se tragjedia ka ndodhur për shkak të vapës së madhe.

 

Përkundër përpjekjeve të policisë dhe ambulancës për të reanimuar fëmijën, ai vdiq në vendin e ngjarjes, ndërsa një ekip mjekësor është përkujdesur për pasojat psikologjike të dëshmitarëve të rastit.
Prokuroria publike ka filluar hetimet, për të ndriçuar rastin në tërësi.