William Walker tani e tutje do të mbajë bastunin e zdrukthtarit Fari Luzha nga Begraca

97 Lexime

Ish-amabasdori i misionit të OSBE-së në Kosovë, William Walker ka bërë homazhe sot në varrezat e 45 civilëve që u vranë në Reçak nga forcat serbe, shkruajnë mediat në Kosovë.

Ai ka potencuar se është hera e parë që vjen në Reçak me bastun në duar, ndërsa ishte tepër krenar që po gjendej në mesin e miqve të tij.
Sipas burimeve të portalit Shtegu, bastuni që do ta mbajë tani e tutje William Walker, është punuar dhe i është dhuruar nga zdrukthtari nga fshati Begracë, mjeshtri Fari Luzha.