LAJME

Tabela në Serbi, gaz i botës

36 Lexime

Në një tabelë në Serbinë Perëndimore, më saktësisht, në afërsi të fshatit Sigorojno, gjendet një udhërrëfyes i cili është bërë hit nëpër rrjetet sociale dhe të gjithë flasin për te.

 

 

Ajo që ka zgjuar kërshërinë e kësaj tabele, është fakti se destinacioni në gjuhën angleze, është shkruar në alfabetin cirilik, njofton „Shtegu.com“, duke iu referuar shkrimit të „Kurir“!

 

 

Të huajt vështirë se do të mund të orientohen për destinacionin e duhur, me përjashtim të mundësisë për të marrë ndonjë përkthyes.