LAJME

Shqipëria vend atraktiv për turistët zviceranë

38 Lexime

2347922_3_Teaserbild-Albanien
E përditshmja zvicerane „St. Gallen Tagblatt“, ka filluar organizimin e një pushimi dhjetëditor në Shqipëri për shtetasit zvicerane. Në një artikull të saj, ajo e reklamon Shqipërinë si një vend mikpritës, i ngrohtë dhe me tradita të veçanta. Duke përshkruar sipërfaqësisht vendet më atraktive, doket e zakonet e shqiptarëve, gazeta në fjalë e ngritë Shqipërinë në vendet më turistike në Ballkane më gjerë. Në vegzën më poshtë mund të shihen të gjitha informatat lidhur me udhëtimin.

http://www.tagblatt.ch/storage/med/reisen/745548_SG-Albanien-2015.pdf