RATKOCERI: Zaevi nuk mund të përfaqëson shqiptarët

50 Lexime

Drejtori i gazetës Koha Arben Ratkoceri, në intervistën e dhënë për televizionin Klan Kosova dhe në emisionin Zona B të Baton Haxhiut, ka pohuar se Zoran Zaev nuk mund ti përfaqëson shqiptarët.

“Nuk kemi përshtypje të mira me këtë parti, se pse në shqiptarët kemi pas një histori të hidhur kemi pas edhe me partin e Zaevit, edhe pse lideri është I ri. Por Zaevi kotë më duket se tenton të bënë diçka në anën e shqiptarëve, sepse në kohën e zgjedhjeve mendoj se prapë shqiptarët dhe maqedonasit do të mblidhen tek taboret e tyre partiake. Pastaj Zaevi gjatë shumë intervistave të realizuese akoma për shqiptarët nuk ka ofruar, për këtë mendoj se do ti duhet një guxim më I madhë intelektual nëse e dëshiron ai një Maqedoni qytetare”, pohoj drejtori I gazetës Koha Arben Ratoceri