TECH

Quhet „rrufe“, Lamborghini prezanton hibridin e ri dhe është një bishë e vërtetë

60 Lexime
31.01.2020
Lamborghini ka krijuar një hibrid dhe kjo tashmë është zyrtare.

Koleksioni i ri quhet Sián dhe duhet thënë se Sian është makina më e fuqishme dhe më e shpejtë që kanë prodhuar ndonjëherë shkruan albeu.com.

Kjo fuqi ka ndihmuar që Sián të bëhet Lamborghini me shpejtësinë më të madhe ndonjëherë, duke arritur 0 deri në 100 km / orë në më pak se 2.8 sekonda. Lamborghini gjithashtu pretendon se automjeti i tyre ka një shpejtësi maksimale mbi 350 km / orë.

Sipas Lamborghini, Sián do të thotë ndezje ose rrufe në dialektin Bolognese, një zonë ku është prodhuar makina. Për shkak të kësaj duke qenë aplikacioni i parë elektrik në një makinë prodhuese Lamborghini, duket një zgjedhje e përshtatshme për emrin.

Nëse po shpresonit të merrni duart tuaja në njërën prej këtyre, mos shpresoni kot.

Vetëm 63 prej këtyre automjeteve janë duke u bërë dhe me sa duket ato tashmë janë porositur. /albeu.com/