all

Po kontrabandonin një gjarpër, hetohen dy kosovarë dhe dy shokë të tyre

16 Lexime

Gjatë inspektimit zë një veture, oficerët e policisë së Zugut në Zvicër kanë hasur në një piton të gjatë

Gjatë një kontrolli të policisë gjatë natës, shërbimet e urgjencës kanë mbetur të habitur. Në bagazhin e një veture, në një kuti polisterol kanë hasur në një piton tigër 2.5 metra të gjatë.

Skena e krimit në Oberëil: Një patrullë policie vëren një automjet të dyshimtë. Është mëngjesi i së enjtes, pak para orës 3 të mëngjesit. Vetura që u shpengua në Kantonin Zug u ndalua dhe u kontrolluan pasagjerët. Sipas policisë së Zugut, në veturë ndodheshin katër persona: një kosovare 27-vjeçar, një kosovar 31-vjeçar, një francez 18-vjeçar dhe një zviceran 20-vjeçar. Policia ka kontrolluar automjetin. Është gjetur një sasi e vogël lënde narkotike dhe një kuti stiropori e mbyllur në bagazh, transmeton portali Shtegu.

Përmbajtja: Një gjarpër i madh. Më saktësisht: një piton tigër që është afërsisht 2.5 metra i gjatë dhe peshon rreth 15 kilogramë.

Gjarpri është shëndosh e mirë

Zvarraniku u ekzaminua më pas nga një ekspert gjarpërinjsh në zyrat e Policisë së Zugut dhe u vendos në vend të sigurt. Sipas Policisë së Zugut, të katër personat kanë bërë deklarata të ndryshme për origjinën e gjarprit. Megjithatë, duke qenë se posedimi i tyre kërkon leje dhe një leje e tillë nuk disponohej, zvarraniku u transportua në një klinikë të specializuar për kafshë të tilla.

Sipas ekzaminimeve fillestare, zvarraniku ishte në gjendje të mirë shëndetësore. Nga hetimet e mëtejshme rezultoi se njëri prej burrave kishte me vete dy letra të rreme. Këto ishin të siguruara. Tashmë kosovari 31-vjeçar do të mbajë përgjegjësi për këtë.