Një 5 vjeçar në Han të Elezit sulmohet dhe rrëmbehet nga ujku, e shpëton axha i tij

138 Lexime

Zonat rurale në vendin tonë, vazhdojnë të jenë të rrezikuara nga kafshët e egra.

Në fshatin Dimc të Hanit të Elezit, një fëmijë 5 vjeçar është kafshuar nga një ujk, raportojnë mediat lokale.

Sipas informacioneve fëmija është jashtë rrezikut për jetë, derisa ai është sulmuar nga ujku afër shtëpisë dhe e ka bartur atë 10 metra duke tentuar ta marr më vete.

Fatmirësisht 5 vjeçari është shpëtuar nga axha i tij.