Kanita Suma incizon edhe këngën e saj të dytë

364 Lexime

Shkupjanja e re, 13-vjeçarja Kanita Suma, e cila e mahniti Ballkanin përmes pjesëmarrjes së saj në shoun televiziv „Iks Faktor“, e ka incizuar edhe këngën e saj të dytë, të titulluar „E re dhe pa brenga“, për të cilën është incizuar edhe spot në regji të produksionit gjerman „Nals“. Autor i këngës është nënshkruar Kris Balan. Para dy vitesh, Kanita Suma e promovoi këngën e saj të parë „Askush nuk mund të më ndalojë“ (No one can stop me), me të cilën edhe zyrtarisht ia filloi karrierës së saj muzikore. Kënga kishte version anglez dhe shqip, ndërsa ishte incizuar në studion e Robert Bilbilov, ndërsa spotin e ka incizuar „Gorila Film“ në regji të Vladimir Dadi Ivanovski.