„Interways“ përsëri në shërbim të bashkatdhetarëve tanë

36 Lexime

10:09:39             2016-02-10

 

Pas reagimit të „Shtegu.com„, lidhur me një ndeshje që kishte një bashkatdhetare nga Zvicra, në qytetin e Shkupit, tashmë kanë reaguar edhe nga Kompania për huazimin e veturave „Interways“, në aeroportin e Shkupit, e cila rastin e ka argumentuar me vonesën e procedurës së rregullimit të dokumenteve të riparimit të veturës, duke i premtuar bashkatdhetares tonë se së shpjeti do t`i kthehet pjesa tjetër e të hollave. E përshëndesim bashkëpunimin korrekt të „Interways“ duke i uruar shërbim të shkëlqyeshëm për bashkatdhetarët tanë, siç e ka bërë edhe deri më tani. Ndërsa, nga autritetet maqedonase, presim që sa më tepër të punojë në vendosjen e shenjave të rregullta dhe të domosdoshme të komunikacionit.