BOTA

40 Frauen mit dem Namen Saranda gehen nach Saranda

15:41:29           2018-02-11   Vor ein paar Tagen haben bereits 15 Frauen mit dem Namen Saranda in Prishtina gemeinsam einen Kaffee getrunken. Nun hat sich die Anzahl der Frauen mit dem Namen Saranda fast verdreifacht. 40 Frauen mit dem gleichen Namen haben sich heute auf die Reise in Richtung Saranda, einer südalbanischen

SPORT

Ekipi zviceran i brengosur pas largimit të trajnerit shqiptar, Sokol Maliqi

16:11:04                2017-12-12       Largimi befasues i trajnerit shqiptar Sokol Maliqi nga FC Gossau i Zvicrës, ka lënë zbrazëtirë të madhe në ekip dhe tani mbrëmjen e së hënës është prezantuar para ekipit futbollistik FC Uzwil.   Shqiptari 36-vjeçar, si arsye për largimin e tij e ka cekur

All

Nothing Found

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

OPINIONE

Pesëmbëdhjetë gjera të çmendura që nuk i keni ditur për maqedonasit

15:52:24               2017-12-30     Një shtetase holandeze e cila për një vit e gjysmë është duke jetuar në Maqedoni, ka shkruar një artikull interesant në mediat holandeze. Në te ajo rrëfen: „Pasi këtu jam duke jetuar tash një vit e gjysmë dhe pasi për më tepër se pesë vite

KULTURË

Hamide Canolli, shembull i përditshmërisë multikulturore në Belgjikë

20:03:51             2017-12-27       Ashtu si edhe 10 për qind të popullatës së qytetit Huy në Belgjikë, edhe Hamide Canolli është me prejardhje shqiptare. Ajo e përkujton luftën në Kosovë, në mes të 1998 dhe 1999, por nuk dëshiron të flasë në këtë temë.   Më me dëshirë do

Top