Gjykatësi maqedonas bëhet “kauboj” në mes të Shkupit?!

79 Lexime

Gjykatësi, Soltir Tashkov nga Shtipi përvec që ka parkuar gabimisht veturën e tij në Qendër të Shkupit , ai që t’a frikësoj policinë e komunikacionit ,në pjesën e përparme të xhamit të veturës e ka lënë të hapur legjitimacionin e gjykatësit, raporton Zhurnal.

Tashkov me këtë dokument zyrtar ( legjitimacionin) ka dashur me siguri të paralajmëron policinë e komunikacionit dhe shërbimin e marimangës që mos të gjobitet vetura e tij për shkak të parkimit të gabueshëm i cili në fotografi shihet qartë se është paralelishtë me vizëbardhat e këmbësorëve.

Ndryshe në Maqedoni, funksionarët e ndryshëm për shkak të pozicionit dhe fuqisë politike vihen mbi institucionet dhe ligjin. Rasti i gjykatësit Tashkov është vetëm një nga rastet e zakonta në Maqedoni.

Nga ana tjetër gjykatësi i cili duhet të jetë shembull për qytetarët, ai në mënyr të paskrupullt shkel ligjet. /Zhurnal/Download (1)